Ambasada e Republikës së Sllovenisë /

Mirësevini në faqen e Ambasadës së Republikës së Sllovënisë, Tiranë

Mirë se vini në faqen web të Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Tiranë me disa nga aktivitetet tona kryesore të pasqyruara. Ne do të përpiqemi që ju të jeni në gjendje të gjeni informacione relevante dhe të perditesuara, njoftime të shkurtra mbi punën tonë, në aktivitetet politike, ekonomike dhe kulturore, informacione konsullore dhe lidhjet e dobishme web-i.

Ambasadorja e Republikes se Sllovenise ne Republiken e Shqiperise, Znj. Lea Stančič paraqiti letrat kredenciale te Presidenti i Republikes se Shqiperise Z. Bujar Nishani ne 11 Shtator 2015.

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Republikën e Shqipërisë me seli në Tiranë është themeluar në fillim të 2010 dhe u hap zyrtarisht më 8 dhjetor 2010 me rastin e vizitës zyrtare e Kryeministrit të Republikës së Sllovenisë, Z . Borut Pahor.

Ambasadori i pare i Republikes se Sllovenise ne Republiken e Shqiperise eshte Z. Bojan Bertoncelj ( nga Qershori 2011 deri ne Korrik 2015)


Telefon: +355 4 227 4858
Fax: +355 4 222 1311
E-mail: vti(at)gov.si
Numër emergjence: +355 69 40 87 999

 

 

 

20.11.2015  

Tiranë, 16.11.2015- Ambasadorja Lea Stančič takim me Ministrin e Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri

Ambasadorja Lea Stančič takim me Ministrin e Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri


20.11.2015  

Tiranë, 13.11.2015- Zëvendës Ambasadorja Maša Šiftar pershendeti promovimin e librit në Universitetin e Nju Jorkut në Tiranës

Zëvendës Ambasadorja mbajti fjalën e hapjes në promovimin e librit e të etnografes Sllovene Natasha...


19.11.2015  

Tiranë, 11.11.2015 – Ambasadorja Lea Stančič takon Ministren e Integrimit Europian Klajda Gjosha

Tiranë, 11.11.2015 – Ambasadorja Lea Stančič takon Ministren e Integrimit Europian Klajda Gjosha


10.11.2015  

Elbasan, 05.11.2015- Ambasadorja Lea Stančič takon Prefektin dhe Kryetarin e Bashkisë.

Elbasan, 05.11.2015- Ambasadorja Lea Stančič takon Prefektin dhe Kryetarin e Bashkisë.


06.11.2015  

Vlorë, 03.11.2015- Ambasadorja Lea Stančič në Vlorë.

Ambasadorja Lea Stančič në Vlorë. Takime me Prefekten dhe Kryetarin e Bashkisë.


Ambasada e Republikës së Sllovenisë

EGT Tower, P.11/1 kati i 3
Rr. »Abdyl Frashëri«
Tiranë
Shqipëri
T: (+) 355 4 227 48 58
F: (+) 355 4 222 13 11
E: vti(at)gov.si

Ambasadore:
Znj. Lea Stančič

Twitter MZZRS